Noutăți - Scoala Gimnaziala 3

Go to content

Main menu:

NOUTĂȚI
OCUPAREA POSTURILOR DIDACTICE VACANTE
Condiţiile specifice de ocupare a posturilor didactice vacante din unitatea de învăţământ în cadrul etapei de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ preuniversitar:
VIRTUAL CHALLENGE
      În cadrul proiectului european Erasmus + We are looking for future Olympic Stars, ce beneficiază de o finanțare de 29390 de Euro de la Uniunea Europeană și se desfășoară la Școala Gimnazială Nr.3 Suceava în perioada 1 septembrie 2019- 31august 2022, a fost propusă o provocare adresată tuturor elevilor și profesorilor din școlile partenere din România, Slovacia, Bulgaria, Croația și Italia.  VIRTUAL CHALLENGE vă propune ca, în perioada 1 decembrie 2020- 31 ianuarie 2021, să contorizați, cu ajutorul unui pedometru sau al unui telefon, pașii pe care îi parcurgeți.         La sfârșitul acestei perioade, primii 100 ( cei care au parcurs cel mai mare număr de pași) vor primi o diploma care să certifice participarea în proiect și performanța obținută. Va fi  făcută media pașilor parcurși de primii 100 de copii din cele 5 țări partenere și se va face clasamentul final al competiției.
     Scopul acestei activități este ca, în acestă perioadă dificilă, să promovăm mișcarea și un stil de viață sănătos.
     Pentru a putea  monitoriza VIRTUAL CHALLENGE,  vă  invit să accesați https://padlet.com/mihaelamustea/3bpx91l5bt0p7gv8   unde, după ce vă înregistrați ,  creați o postare personală apăsând butonul + din partea de jos dreapta a padletului unde puteți adauga periodic informații/ filmulețe/ fotografii/mesaje despre implicarea voastră în această competiție.
Implicarea și originalitatea vor fi apreciate!

IMAGINI DIN TIMPUL ACTIVITĂȚII
CONTACT
Strada Mărășești nr. 38, Suceava, cod 720172
Telefon: 0230 215136
Fax: 0230 521545
© 2020 - Toate drepturile rezervate
Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava
Back to content | Back to main menu