Reuniune managerială - Scoala Gimnaziala 3

Go to content

Main menu:

Despre noi > Management
REUNIUNE MANAGERIALĂ
TEMA „MANAGEMENTUL MONITORIZĂRII ȘI EVALUĂRII ACTIVITĂȚILOR ȘCOLARE”
           La eveniment au participat oaspeți de valoare ai învățământului sucevean ca inspectorul general al I.S.J. Suceava, Gheorghe Lazăr, inspectorul general adjunct al I.S.J. Suceava, Cristian Cuciurean, inspector management instuțional, Ghiorghi Cornia, conferențiar dr. universitar, Otilia Clipa, director C.J.R.A.E., Maria Pavelescu, directorul școlii, Sidonia Apetrei, dir. adjunct, Viorel Mihalcea și directorii a peste 40 de școli gimnaziale din Suceava și localitățile adiacente.
         Activitățile desfășurate au fost deosebit de interesante, valorose și diversificate.
         S-au pus în discuție mai multe probleme legate de modul de conducere a școlilor în actualul context social-economic, de soluționare a problemelor privind monitorizarea și evaluarea eficientă în școli, de susținerea elevilor cu nevoi speciale.
         Ca premieră, s-a luat legătura cu un manager de școală din Anglia și s-au făcut schimburi de idei, identificându-se reale deosebiri între sistemele de învățământ dintre cele două țări.
         Activitatea a fost apreciată la superlativ de către toți cei prezenți, ca fiind un model de bună practică, evidențiind încă odată calitatea și profesionalismul managementului Școlii Gimnaziale 3 Suceava.
CONTACT
Strada Mărășești nr. 38, Suceava, cod 720172
Telefon: 0230 215136
Fax: 0230 521545
© 2020 - Toate drepturile rezervate
Școala Gimnazială Nr. 3 Suceava
Back to content | Back to main menu