Activități extrașcolare - Scoala 3

Maecenas vitae congue augue,
nec volutpat risus.
Go to content

Main menu:

Elevi
ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE
ECO Fest - Pentru Sănătatea Pământului
          În cadrul Programului de educație ecologistă ”Zona liberă de Indiferență” parte integrantă a Festivalului Internațional de Film Ecologist ”ECO Fest – Pentru Sănătatea Pământului”, Ediția a VII-a (Suceava, 23-29 octombrie 2017) elevii clasei a VII-a D, coordonaţi de Doamna Director prof. Sidonia Apetrei şi de d-na prof. Gabriela Ciornei , au pregătit un moment artistic şi o prezentare a şcolii, având ca scop educația pentru cultură și pentru ecologie. Activităţile s-au desfăşurat în Sala Mare a Muzeului de Istorie din Suceava, iar câştigătorii concursului au fost anunţaţi duminică, 29 octombrie 2017, în cadrul Galei Finale decernate de jurnalista Realitatea Tv, Lavinia Şandru la Teatrul „Matei Vişniec” Suceava.
ELEVII DE GIMNAZIU - CADEŢI PENTRU O ZI
      În data de 19 octombrie 2017, în Colegiul Naţional Militar “Ştefan cel Mare” s-a desfăşurat evenimentul ,,Cadet pentru o zi”, cu participarea a 20 de elevi de clasa a VIII-a, de la Şcoala Gimnazială “Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc şi Şcoala Gimnazială nr. 3 Suceava. Invitaţii au experimentat pentru o zi viaţa de licean militar: au participat la orele de curs alături de elevii claselor a IX-a, s-au familiarizat cu principalele activităţi din programul zilnic al elevilor militari, au participat la antrenamente şi la întâlnirea cenaclului „George Florin Cozma”. De asemenea, cadeţii suceveni au asistat la un eveniment inedit pe platoul central al Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, schimbul de ştafetă dintre voluntarii Invictus de la Batalionul Infanterie „Petrodava” Piatra Neamţ şi cei de la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa.
       Proiectul ”Cadet pentru o zi” este organizat de Ministerul Apărării Naţionale în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, constituind un inedit schimb de experienţă între instituţii militare şi civile de învăţământ, în sprijinul conturării opţiunilor profesionale ale elevilor de gimnaziu.
Saint Valentin sărbătorit la Biroul Francez cu elevii Scolii Gimnaziale Nr.3
               Elevii au prezentat un program variat, cântece, recitări, dansuri în franceză, engleză, germană și română. S-au oferit felicitari, s-a discutat despre dragostea de a învăța limbi străine și motivația personală în alegerea unei limbi pentru a fi învățată.
La activitate au participat profesorii A. Chiuchisan, G. Ciornei, M. Socoliuc, S. Apetrei, Sanda-Maria Ardeleanu, Tamara Sabin, responsabilii Biroului Francez, Margot Berthelin, lectorul francez, părinți și suceveni.
© 2017 Scoala Gimnaziala Nr. 3 Suceava. All Rights Reserved.
Back to content | Back to main menu